iPhone 7 og iPhone 7 plus rygter fra apple og andre kilder

posted in: blog | 0

iPhone 7 og iPhone 7 plus rygterne er allerede i gang.

iPhone 7 bliver ret sikkert navnet, på den version iPhone Apple kommer ud med i 2016.
Spørgsmålet er om der kun kommer en iPhone 7 og iPhone 7 plus, eller om der kommer en tredje version, mindre og billigere, end de to standart modeller.

Apple var de første med en smartphone og på mange områder stadig ledende i feltet, selv om de fra tid til anden også tager stikord fra konkurrenterne, for ikke at sige de kopiere de gode ideer.
De første år var lanceringen af en ny model iPhone midt på året, men efter en ulykke i Japan, hvilket forårsagede forsinkelse af visse komponenter, er hver ny model kommet på markedet i september eller oktober.
De seneste par år har det været i starten af September og altid på en onsdag eller torsdag, det kan derfor forventes at det bliver d. 6, 7 eller d.13, 14 September 2016 at du kan glæde dig over at stå med ny hardware fra Apple mellem fingrene, samtidig kan du med sikkerhed give slip på ca. 5000,- gode dansker kroner.

Apple’s iPhone er ikke prissat efter hvad den koster at fremstille, men hvad folk er villige til at betale.
Ifølge iphonepristjek.dk, som har fulgt iPhone priserne siden 2013, så har prisen på en iPhone ikke rykket sig siden den første kom på gaden og tilden seneste version.
Det eneste der er afgørende er prisen i forhold til hvor mange Gigabyte ram du skal bruge. Der er tale om at Apple går bort fra 16GB i 2016 og den midste man derefter vil kunne få er 32GB.

Du kan på samme hjemmeside kan du følge med i rygterne for den nye iPhone, den bliver løbende opdateret og forholder sig til løse og bekræftede rygter, men denne artikel ikke vil blive opdateret efter sin udgivelse. Reelt set har du vel også kun brug for denne info en gang.

non-iphone